Senaste inläggen

Av linnluvlee - Onsdag 30 okt 11:27

God lunch på er! Idag mår jag lite bättre för fick sova mycket bättre inatt. Ingen mardröm och sov hela natten sammanhängande tills klockan var fem då bebis blev hungrig o ville ha mat så var ju bara kliva upp o äta dagens fruksot nummer ett.


Sen fick jag sova lite till till det var dags o ta sprutorna o sen efter det har jag varit uppe. Lite av snön har smält bort men är så glad att det äntligen har kommit! Blir ju så fint ute då!


Har nyss ätit upp en hel form med äppelpaj eller det blev typ äppelmos och havregryn haha för dom där äpplena var tydligen perfekta för mos. Men gott blev det ju iallafall.

Tycker det är så svårt det här att äta massor så även jag ökar i vikt den här graviditeten för jag kan inte äta så mycket större portioner än vanligt för det finns inget utrymme i magen så det tar liksom stopp. Så är magen oftast så hård och spänd med så det är svårt att äta därför men så fort magen blir mjukare trycker jag alltid i mig nåt direkt så jag äter ju endå två frukostar, lunch, middag, frukter under dagen och så mellanmål och både han och magen växer ju. Bara inte jag som växer nåt eller så mycket. Fast jag gick ju faktiskt ner i vikt i början av graviditeten så efter det så har jag ju gått upp iallafall fem kilo så tror inte det är nån fara sålänge han växer som han ska.

Vet inte om det kan va genetiskt heller för mamma gick upp typ 6kilo under sina graviditeter så ja vi får se vad jag landar på det är ju tre månader kvar. 

Jag hade ju även extremt svårt att gå upp i vikt innan jag blev 27. Då gick det ju liksom inte hur mycket jag än åt så hände det ingenting. Men äter ju så det borde inte vara någon fara för bebisen. Var ju trots allt bara två veckor med sen sist jag var där och vägde mig.


Hittade så fina tyger igårkväll när jag satt o surfade så beställde hem ett gäng för ska låna en symaskin o sy en del till bebisen tänkte jag. Har ju lyckats sytt en fin delfin en gång och en kjol när jag gick i skolan så även om jag inte sytt sen dess så borde jag ju kunna lyckas tycker jag, hoppas jag..

Hittade massa tyger med formel 1bilar, motorcyklar, gulliga pandor och renar o driftingbilar o krossad marmor o annat. Han kommer bli så cool i detta. En mössa kan ju inte va så svårt o sy o en filt om inte jag lyckas sy några byxor åt han som jag tänkt.


Nu sitter jag o lyssnar på musik, innan så sjöng jag för bebisen. Hoppas han gillar det. 

ANNONS
Av linnluvlee - Tisdag 29 okt 18:54

   


Varit ute nu och tänt lyktan för min pojke. Tycker det blir så fint i mörkret när han får lite ljus. Längtar till julbelysningen ska fram med hur mysigt blir inte det :) 


Stannade ute en stund o tittade på alla stjärnorna med o försökte fånga dom på bild men det e svårt å fota den vackra stjärnhimlen. Men älskar stjärnorna. Blir så glad när jag ser dom för då tänker jag på Thor. Tänker att stjärnorna är Thor o alla hans kompisar och andra som gått bort som tittar ner på oss som e kvar från himlen. Det värmer mitt hjärta o tänka så o gör mig glad :) 


Sitter i soffan nu o har så grymt mycket sammandragningar. Var på stan tidigare idag o shoppade o fick så ont i magen då. Får alltid massor sammandragningar och ont om jag är ute och promenerar. Fick tom sätta mig ner o vila inne på fjällräven medan mannen kollade. Så känns så skönt att vara i soffan. 


Fast känns lite tomt o ensamt. Hade gärna haft sällskap men älskling drog på bio med en polare så det blir jag o lillebror i magen. Vågar ju inte kolla på nå action eller scifi eller sånt nu när jag sover som jag gör. Har tom ont i hårbotten idag som att jag fysiskt känner av att de brann fast de var förra året det hände. Nä snälla program på tvn för mig nu :) 


Men ja känns lite ensamt. Det gör det. Har beställt mössa o byxor med pepparkakor på till bebis hur söta som helst. Nu är ju han beräknad o födas först nästa år o efter julen men jag tyckte dom var så gulliga o älskar ju julen så han får ha pepparkakor o renar o allt på sig i februari haha :) tänker förlänga julen till dit för den e ju så mysig. För inte kommer jag ju vilja ägna bebis första veckor åt att städa bort alla julsaker. Så dom lär ju bli kvar om inte mannen tar bort dom. 


Blev tröja o mössa till mannen på stan o trosor till mig under vår lilla shoppingtur som varade en hel timme haha. Jag tycker det var lite onödigt o köpa nya underkläder men älskling slängde en del av mina häromdan o sa att vi måste handla för min rumpa har vuxit så så det börjat se lite roligt ut nu med mina trosor. Så han fick som han ville sved dock lite i plånboken. 


Fått en tid till aurora med få vi se om det hjälper nåt. Mår ju jättedåligt nu iallafall. Har nästan tappat rösten med förresten. Grät så mycket i förra veckan så jag har blivit hes o rösten numera spricker så de går knappt prata ibland. Rösten håller liksom inte o de blev så efter jag grät så beror nog på det. 

ANNONS
Av linnluvlee - Tisdag 29 okt 04:05

Hejhej bloggen. vaknade tre inatt av en mardröm igen så det var slut på den här nattsömnen det. Men hann endå få fem sex timmars sömn så det e ju bra det iallafall.

Drömde att det brann o jag kunde inte rädda Thors alla saker i minneshörnan. Å så fick jag flashbacks ifrån när mitt hår brann o vi skakade ur all sot och all glöden ifrån min hårbotten. Ush

Kläder och prylar och sånt det kan man ju alltid skaffa nytt. Men Thors saker vi fick efter han dog dom e ju oersättliga. Det e ju allt vi har kvar ifrån honom, det enda vi har av honom och så minnet.


Hans fotavtryck och nallarna ifrån spädbarnsfonden och minnesboken jag har gjort och det där bbarmbandet o dom andra sakerna. Det går ju inte ersätta så jag blev så jäkla ledsen av den där mardrömmen. Så nu kan jag inte sova. Kommer ägna dagen åt att fota av allting så man iallafall har det på bild också.


 


Så blir jag så less på att läkarna säger att dom förstår för det gör dom ju inte för hade dom förstått så hade dom ju aldrig ens försökt få mig att föda vaginalt igen efter det som hände. Dom sätter sig ju inte in i min situation överhuvudtaget. Dom tänker ju inte ens på hur det måste kännas.

Å den där aurorabarnmorskan var på semester, det e ju höstlov så hon är väl hemma med sina levande barn. De har väl alla säkert levande barn hemma. Dom borde tänka lite hur det hade kännts ifall det var deras barn som låg på kyrkogården efter deras vaginala förlossning.


Ser Thors livlösa o lealösa kropp framför mig. Halsen var ju lång och utdragen det både syntes ju och står även i obduktionsrapporten att det blev så under förlossningen för att dom drog i honom så nacken gick av. Vi hörde ju hur det knakade. Det var då jag skrek.


Kommer inte att föda lillebror vaginalt frivilligt, då blir det under tvång för att läkarna och barnmorskorna tvingat mig och då blir det också en anmälan efter.


Läste en annan blogg häromdagen om en kvinna som fått beviljat snitt någonstans utan problem o utan att ens ha haft en hemsk förlossning tidigare o utan så starka skäl som jag har. Är jättebra att hon fick det hon ville men det är ju så jävla sjukt att jag som har fött mitt barn vaginalt och sett och hört han dö under förlossningen får slåss emot läkare som inte ens försöker förstå. Det är ju helt sjukt. Det är ju inte rättvist och det är ju inte ens säkert.


Så har jag även läst att barnmorskorna på sahlgrenska tycker att det är omständigt och besvärligt att ändra rutinerna så att ingen kvinna tvingas gå mer en än vecka över tiden efter att en forskningsstudie fick avbrytas för att sex barn hann dö i magen i graviditetetsvecka 42 för att dom inte fick tillräckligt med näring plats och syre för dom inte plockades ut i tid. Det är ju helt sjukt, man VET att det är en fara för bebisen att vara kvar i magen så länge. Flertalet barn dör i magen i den graviditetesveckan varje år och har så gjort de senaste 20 åren och man vet det endå så skiter man i det. Liv e tydligen inget värd utan man tycker att lite svinn lite döda bebisar och sörjande föräldrar och syskon får man räkna med. Trots denna studie så verkar det tydligen bara vara Falun ännu som har ändrat sina rutiner resten av förlossningsklinikerna i sverige tycker inte det är nödvändigt än. De vill alltså att fyra hundra barn ska dö varje år och att fyra hundra mammor och pappor ska åka hem tomhänta ifrån förlossningen.

Blir så ledsen när man vet dessa saker och man kan ändra på det och minska antalet barn som dör i magen och så skiter man i det.


Thor hade antagligen inte ens dött om det bara hade gjorts en odling på mig sent i förra graviditeten men det gjordes aldrig trots att det inte är säkert att man får symtom när man är gravid, långtifrån alla får det och det är inte heller lika lätt att veta att de man känner är en infektion eftersom man kan känna likadant utan att ha en infektion när man är gravid. Trots att jag hade flera blödningar och trots att jag gjorde hur många vaginala ultraljud som helst och det i sig ökar risken för infektion. Trots att infektioner är vanliga hos gravida. Trots allt detta så gjorde man ingen odling och förlossningen satte igång för jag hade en infektion och han dog. Infektion är en av de vanligaste orsakerna till att man föder för tidigt och man vet detta men man gör inte de man kan för att upptäcka det så bebisar dör. Man vill alltså ha sörjande föräldrar och att barn ska dö innan de ens får chansen att leva.


Blir så ledsen varje gång en människa kläcker ur sig att han hade endå inte överlevt eller det var det bästa när han föddes så tidigt han hade varit så skadad. Det fick vi höra typ direkt efter han hade fötts av personalen som var med. Det är så fruktansvärt sårande att höra det. Han dog i onödan för han hade inte fötts så tidigt om de hade upptäckt min infektion. Han fick aldrig ens en chans att leva. Det finns mirakelbebisar som är födda så tidigt och lever helt normala liv som vilket annat barn som helst idag. Men framförallt är det ju  bara så jävla onödigt och sårande att ens yttra dom där orden. Då är det likabra att vara tyst. annars är det som att man medvetet vill såra.


Barnmorskan tyckte jag skulle sjunga vaggvisor för lillebror i magen. Men jag klarar bara sjunga andra sånger sånt man hör på radion. Fixar inte att sjunga godnattsånger. är så rädd att han ska somna i magen då för gott.. sjöng godnattsånger för Thor. Sjöng alltid vaggvisor för honom. Det vågar jag inte nu utan lillebror får lyssna på annan musik.

Har inte ens haft mage att plocka bort julbocken ifrån förra året. Den står ju vid THors minneshörna på golvet. Så fixar inte ens att ställa undan den när den är hos THor så den står framme året om.

Påskägget ligger kvar i trädgården hos han. Fixar inte att lägga undan det heller.


Mamma tyckte jag skulle gå ur svenska kyrkan eftersom dom vet att vår son har dött han är ju begravd hos dom men vi har aldrig hört ett knyst ifrån dom. Vi fick aldrig träffa någon sjukhuspräst och vi fick aldrig några kontaktuppgifter till svenska kyrkan heller och man har aldrig hört ett ljud ifrån dom efter att vår son dog. och dom ska finnas där sägs det jo tjena. verkligen inte.

Tycker det är så dåligt. Tycker vi borde ha fått träffat en präst när han dog. Tycker svenska kyrkan gått kunde ha kontaktat oss eller skickat ett brev hem när de visste att vårt barn dött. 

Man kanske borde gå ur den dom finns ju inte ens där när man drabbas av det värsta man kan uppleva som förälder. Och dom ska vara medmänniskor sägs det. 


Tycker det är så dåligt att när ens barn dör så läggs allt ansvaret och alla initiativ på den helt förkrossade och sörjande föräldern. Man ska fixa allt själv, får inte hjälp med någonting och både omgivningen och alla instanser tycker det är föräldrarna som ska ta alla initiativ i en tid när man knappt orkar med att äta. Ingen finns där.

och sånt glömmer man inte. 


Lite tankar som jag haft i huvudet sen jag vaknade. Nu kan jag börja den här dagen utan att bära runt på det. Nu kan jag börja den här dagen med ett tomt blad.

Av linnluvlee - Måndag 28 okt 15:41

Idag mår jag bättre så det känns bra starta veckan så! Blev så glad igårkväll när jag gick ut med soppåsen  o insåg att det snöar ju! Så som jag har längtat efter denna snön. Gjorde mig jätteglad barnsligt glad haha :) tittade upp mot himlen o försökte se stjärnorna o tänkte på Thor. Att han fixat snö till mamma. :) 


Blir ju mycket finare med lite vitt på träden och betydligt ljusare o så än de gråa trista som är på hösten. Sen så känns de som det är jul snart när snön kommer och så känns de då som att det inte är så långt kvar på den här väntan på bebis! 


 


Mätte magen idag igen och den hade växt två centimeter sen sist så nu är magen 27 cm å hjärtljuden var bra å han väger cirka 900 gram nu o växer som han ska. Min lilla skrutt som sparkar på massa. Han sparkade barnmorskan idag igen och den där dildoliknande staven dom kör på magen o så vände han på sig flera gånger under den lilla stunden. Min buse! Mammas älskling :) 


Ska dock försöka äta lite mera för hade inte gått upp nåt i vikt så antar bebis har ätit upp min mat o jag mina kärlekshandtag haha ;) 


Idag var även första gången på evigheter i den här graviditeten som det gick att borsta alla tänderna även på morgonen utan att spy. Så skönt innan har det bara gått på kvällen eller enbart med underkäken så skönt att det äntligen börjar vända å gå lättare de här! Stort plus!


Så var jag och hämtade ut paketet med alla amningsbh jag beställt o fanns faktiskt några som kommer passa så är jätteglad för det :) å till min förvåning i den större storleken jag chansade på med så vissa va ju tom för små. Nu ska jag bara fundera på ifall jag behöver byta till en storlek större på ett par. Så svårt å veta hur dom lär växa de sista tre månaderna ju. Går ju inte upp så mycket i vikt i mig själv mer än magen så men tror jag kanske borde byta upp en storlek på ett par av dom. Jag får se hur jag gör. Hitta ingen amningsbh till natten dock så de få ja leta vidare efter. 


Det var lite positiva saker som startar den här veckan för en gångs skull. 


Efter barnmorskebesöket stannade jag på affären o handlade lite mer mat. Så nu sitter jag bara i soffan o kopplar av hehe. Har kommit på middag idag iallafall :) blir kyckling sås o potatismos dagen till ära. Å lunchen bestod av prinskorv stekt potatis o wokade grönsaker. Typ pyttipanna ju helt okej när man inte kommer på nåt bättre o de ska gå snabbt. 
Av linnluvlee - Söndag 27 okt 12:15

  


Kan ni inte hjälpa mig lite? :) vad ska ni äta för mat idag? Har noll fantasi och matlust men det e ju viktigt att jag äter något bra. E lättare o tänka att bebis ska ha mat än att jag själv behöver äta så e ju tur att jag är gravid. Å justnu sparkar han mig sådär mellan benen igen så det känns som allt e på gång. Antar att min oro stressar honom :/ men försöker koppla bort den nu till jag ska ta upp det imorn med barnmorskan. 


Men har ni nån idé vad jag kan äta idag? Har ätit kyckling typ hela veckan. Har lövbiff, kebab, köttfärs, rödspätta, torsk, kyckling och fläskytterfilé hemma. 

Så nåra minipotatisar, pommes, ris o pasta o grönsaker. Mjölk vatten o creme fraiche 


Står helt still så blir makaroner till lunch men bebis kan ju inte bara leva på makaroner o geléhallon. Så har ni något förslag? :) 

Av linnluvlee - Söndag 27 okt 03:47

Hejhej bloggen. Klockan är tre o vaknade nu o kan inte sova. Blev bara typ tre timmar sömn inatt, somnade med gråten i halsen. Känns länge till det är måndag o dags för besök hos barnmorskan. 

Känns som jag lever i en mardröm. 


Det är ju helt sjukt hur man blir behandlad av vården och av människor efter att man har förlorat sitt barn.  Som om inte det är hemskt nog. 

Ingen förståelse eller empati finns. Ingen som sätter sig in i ens situation. Det e ju inte smärtan jag är rädd för det e ju för att jag vet att om jag tvingas till att föda vaginalt igen kommer det kännas som ett övergrepp och psykisk tortyr och åstadkomma mig mer trauma så jag får posttraumatiskt stressyndrom av det. Å det enda dom åstadkommer nu på specialistmödravården är ju att ge mig mer psykiskt lidande. Och dom stressar mig och bebisen i onödan. 


Jag känner mig maktlös. Känner att jag nästan hellre dör än föder bebisen vaginalt. 


Får kämpa med att äta för jag har ingen lust till det längre efter jag var där i onsdags och pratade med läkaren. Hon fick mig o tappa livslusten. Sen dess gör jag inget annat än gråter. Jag klarar inte av att göra någonting ligger bara ner och mår skit o känner att jag inte orkar mer. 

Av linnluvlee - Lördag 26 okt 20:13

   

Godkväll bloggen mår skit idag också för att jag tvingas fajtas så. Det stressar mig ger mig hjärtklappningar, mer smärtsam foglossning och onda sammandragningar för att inte tala om att lusten till att äta eller ta tag i något helt försvinner. Känns som att mödravården vill jag ska må så dåligt som möjligt i den här graviditeten som att det inte räcker med att vår son dog. 


Dom gör ju justnu inte att jag mår bättre iallafall. Har dock inte gråtit idag men ögonlocken hänger ju ner. 


Försökt hitta kontaktuppgifter till chefen på förlossningen vid Örnsköldsviks sjukhus men det står ingenstans. Suttit å läst socialstyrelsens riktlinjer, statistik och rekommendationer vid förlossningar med. Känns inte som det finns så mycket mer att läsa om förlossningar och risker och så jag har redan läst på och fått klart för mig vad de olika förlossningssätten innebär och har för olika risker. Känns inte som dom där aurorasamtalen kommer tillföra så mycket mer än mera oro o ångest och tårar och stress men jag måste ju gå på dom vet bara inte än när jag ska få komma dit. Hoppas att det blir snart. Tycker dom kunde ha skickat mig dit för flera månader sen faktiskt. 


Har nästan lust att skriva till socialstyrelsen och på allvar fråga dom om dom anser att det är rimligt att jag ska tvingas föda vaginalt efter vad jag har gått igenom och efter hur jag mår efter det. För vad deras riktlinjer säger så ska jag inte behöva det men det e ju upp till läkaren o bestämma. 


När jag tänker på att föda vaginalt igen är det nästan så jag föredrar att återförenas med min döda son. För det känns så hemskt att behöva det igen. Frågade mamma ifall hon hade velat föda mig vaginalt ifall min storebror hade dött vid förlossningen och hon sa direkt att det hade hon inte klarat. Tror ärligt talat inte att någon kvinna som har mist sitt barn för att det dog under en vaginal förlossning vill föda eller psykiskt klarar av att föda vaginalt igen efter det utan att bli ännu mera traumatiserad. Är du kvinna som läser? Har du barn? Ifall ditt första barn hade dött under förlossningen hade du fixat att föda ditt andra barn vaginalt? Hade du känt att det var rimligt att kräva det av dig? 


Får ont i magen när jag tänker på det här. Å att jag inte blir lyssnad på. Känns som jag lever i en mardröm. Kommer ju inte ha några glada minnen ifrån den här graviditeten sen och absolut inte ifrån förlossningen om den blir vaginal. 


Känner inget förtroende längre för mödravården vid Örnsköldsviks sjukhus. Känns inget kul att gå dit på kontroller men jag gör det för bebisen för att jag vill få ett levande barn. Känns jobbigt att behöva ringa till förlossningen o höra ifall mina smärtor i magen skulle bli värre inom det närmsta. Känns som att jag drar mig för det. Å så ska det ju inte va. Men det blir ju så man känner när man inte känner att man blir förstådd eller lyssnad på. 


Hoppas att vi får en frisk pojke så man slipper ha så mycket med vården att göra sen för den är ju under all kritik i Sverige. Det e ju ett lotteri vad du får för bemötande och vård beroende på vart du råkar bo och vem du får träffa. 


Man känner sig så maktlös. Lilla människan mot dom typ.Av linnluvlee - Fredag 25 okt 17:24

Ska berätta något roligt för en gångs skull. Beviset på att jag inte kan så himla mycket om bilar ;) men man kan ju inte vara bra på allt eller hur.


I söndags så skruvade mannen i min bil igen och när han var klar på kvällen så frågade jag han ifall allt var tillbakamonterat på bilen igen så jag kunde ta den till posten på måndagen så jag kunde posta paket så att den skulle gå att köra och ja det var det ju..


Så i måndags så tog jag bilen och jag kände hela ditvägen att vad trögt det går att trycka på gasen alltså men tänkte att det kanske bara var känslan av att det var längesen jag körde med dubbat och att det var därför den rullade ju endå på femmans växel och i 60 som den skulle så tänkte inte mer på de utan körde dom två milen till posten och parkerade. Märkte inget konstigt och ingen mer lampa lyste ju eller så, lät inget skumt heller. Luktade inte skumt heller.


Så kom jag ut och startade bilen fortfarande inget konstigt, körde typ 250 meter och så skulle jag växla upp å så gick det inte få upp någon vidare fart tänkte vad segt det går nudå, sen började den tappa fart så tänkte att a men då får jag ju växla ner så körde på trean istället o i typ 40 sen efter femhundra meter till så började den gå i 30 o sen rullade den tungt i 20 och endast när jag pressade foten i gaspedalen allt vad jag hade så hårt så jag fick ont i magen. Tänkte att den här bilen kommer stanna närsomhelst så måste försöka få den o iallafall rulla till ett lämpligt ställe på vägen och gärna komma så nära hem som möjligt så jag inte skulle behöva gå så himla långt med tre kartonger. Det hade ju varit så jobbigt släpa på två lådor sprutor och ett babynest i två mil hem liksom.


Så jag fortsatte o köra på tvåans växel o pressa ner foten med hela min kroppstyngd allt vad jag hade i pedalen så den orkade tuffa på iallafall i 20km i timmen så kom en mil till så hamnade jag i arslet på en grävmaskin som körde i 25 så jag blev tvungen att bromsa för kunde inte köra om när det kom möte o sikten var skymd och det hade nog inte bilen orkat iallafall. Så nu gick bilen bara i typ 10 o den höll nästan på att dö, men körde av o stannade vid en parkering o skrev till älskling att nu är det nåt fel på bilen alltså. Typ håll tummarna att den rullar hem. Tänkte hela tiden att jag skulle bli stående nånstans så han hade fått hämta traktorn efter jobbet och bogsera hem den.


Det lyste och lät inget konstigt om bilen och den gick ju att starta om så tänkte att jag provar väl o se hur nära hemma jag kan komma vill ju inte behöva gå så himla långt med sammandragningar och tunga otympliga paket o så. Så rullade igång bilen i snabba 20km igen så kom efter ett tag ikapp den där grävmaskinen igen som gick i typ 25 o det dröjde ju inte länge förrän han drog ifrån mig så jag blev ifrånkörd av en grävmaskin som körde i 25-30, första gången det händer ju. Å jag fick pressa allt vad jag hade på den där gaspedalen för att få bilen o rulla framåt. Började få en hel kö bakom mig så kände mig tvungen att köra åt sidan o stanna före det blev enkelriktat för hade ju känt mig så dum om jag hade fått stopp just där och blockerat vägen för alla. Så var snäll o släppte förbi dom och sen körde jag igen och bara höll tummarna att jag skulle ta mig hem vilket jag gjorde fast nu rullade bilen bara i 10 km i timmen sista två kilometrarna. Kom iallafall hem och parkerade den. 


Gick ut o kollade på däcken så jag inte hade någon punktering eller nåt men det var det ju inte. Mannen sa han skulle kolla igen sen när han kom hem så gick in i huset och tänkte inte mer på det där.

Så tänkte att nu är bilen helt kaputt men så kom han in på kvällen o sa att jag hade kört fyra mil utan en fastskruvad gaspedal och att det var helt otroligt att skruvarna låg kvar där han hade lagt dom i motorhuven för han hade glömt sätta tillbaka dom. :/


E glad att det "bara" var det och att ingenting hände och att allt gick bra ju och jag tog mig hem. Men förstår inte hur jag kunde få bilen att rulla fyra mil utan att gaspedalen satt fast. Hur kan det ens gå att köra den då? Visst det gick ju inte fort alltså, våran traktor går ju fortare men det gick ju hela vägen dit och sen hem. Haha helt otroligt. 


Visst en normal människa hade väl kanske kört åt sidan stannat bilen och undersökt den eller ringt nån men det e ju så dyrt med bärgning o vi har ju traktorn vi endå kunde hämtat den med o jag ville bara komma så nära hemmet som möjligt så jag slapp gå så himla långt. Trodde verkligen inte att jag skulle få bilen att rulla hela vägen till huset. Var så beredd att få traska nån mil eller så hem alltså men ville endå försöka få den o rulla så långt som möjligt. Å det gick ju bra :) om än lite väl långsamt.


Nu får den iallafall stå tills den har varit inne på verkstan känns säkrast så.


Tror Thor höll ett öga på mamma o såg till så det inte hände nåt. Det var ju inte direkt någon trafik eller så där jag körde som tur e. Hade jag varit nån annanstans hade jag ju fått lämnat den på lämplig plats.


Det var veckans lilla roliga äventyr det. Typ det som har hänt i veckan o så har vi kollat på gamla avsnitt av arga snickaren och så på carina bergs hus. 

Presentation

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ linnluvlee med Blogkeen
Följ linnluvlee med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se